David Bowie aquarel – Bo-Lynn

40 x 30 cm | 60 x 40 cm | 80 x 60 cm

v.a. 90,00

Wissen

40 x 30 cm, 60 x 40 cm, 80 x 60 cm

Een kleurrijk aquarel van David Bowie geschilderd door Bo-Lynn.
Bo-Lynn heeft de aquarel van David Bowie die ten grondslag ligt aan deze kunstdruk gemaakt naar aanleiding van de tentoonstelling “David Bowie Is” in het Groninger Museum.

Over David Bowie

David Bowie (1947-2016) was een Brits zanger, songwriter, muziekproducent en acteur. Hij wordt beschouwd als een van de invloedrijkste rockmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden.
In het Groninger Museum was een grote tentoonstelling over Bowie: ‘David Bowie is’. Deze expositie was gepland van 11 december 2015 tot en met 13 maart 2016. Door het overlijden van Bowie op 10 januari 2016 werd de expositie een soort laatste eerbetoon en werd wegens grote drukte verlengd tot 10 april 2016. Meer dan 200.000 mensen hebben in Groningen ‘David Bowie is’ bezocht. Eerder was deze expositie ook te zien in onder andere Toronto, Sao Paulo, Parijs en Berlijn.

Deze kunstdruk is op canvas en is leverbaar in drie formaten en kan naar keuze ingelijst worden.

Categorieën: , , Tag:

Over de kunstenaar

Bo-Lynn

Bo-Lynn Hartman (1997) is een nog jonge kunstenares uit Groningen. Ze heeft de opleiding Art en Design aan het Noorderpoort College in Groningen gevolgd en studeert momenteel beeldende kunst en vormgeving aan de Academie Minerva in Groningen.

Tijdens haar stage bij STIPS in 2015 heeft zij diverse kunstschilderopdrachten uitgevoerd. Zij experimenteert hierin met diverse schildertechnieken, waarbij ze ook tekent en werkt met glas.

Eén van haar schilderwerken is het portret van David Bowie, die ze kort na het overlijden van deze artiest heeft vervaardigd. Het origineel heeft ze in aquarel gemaakt en het is vervolgens door Stips uitgebracht als reproductie op canvas.

Na haar opleiding hoopt zij zich definitief te kunnen gaan vestigen als zelfstandig kunstenares.


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas of fine art paper en op de kunstwerken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door het inlijstatelier Vorm & Leegte. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Fine art paper giclées

Sommige giclées zijn uitgevoerd op fine art paper i.p.v. canvas. Kunst op papier heeft een iets gladdere uitstraling. Kunst op papier wordt niet opgespannen maar of een foampaneel gezet. Daarna wordt het ingelijst.

Het inlijsten

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten lijst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront.

Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van een ophangmogelijkheid. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Extra informatie

Afmetingen 40 × 30 cm
Kunstenaar

Bo-Lynn

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.