Emotie – Stefan Miteff

60 x 60 cm | 100 x 100 cm

140,00455,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

unlimited art giclée
uitgevoerd op canvas
giclée in eigen maat mogelijk

In een krachtig blauwpaars heeft kunstschilder Stefan Miteff een man geschilderd met een sterke expressie in zijn houding. Het werk is getiteld ‘Emotie’ wat verwijst naar de gevoelens van deze man en uiteraard ook de gevoelens die de kijker ervaart als het schilderij aanschouwt wordt. Het bovenste gedeelte van de ontblote torso van de man is zichtbaar en doordat zijn gezicht vanaf de zijkant is geportretteerd hebben zowel de schouderlijn als de kaaklijn extra accent gekregen, wat dit werk karakter en kracht geeft.

Door de op elkaar afgestemde tôn -sur-tôn kleuren is het doek toch rustig van karakter en de vierkante vorm maakt het bovendien gemakkelijker er een mooi plekje voor te vinden in huis.

‘Emotie’ giclee details

Het schilderij is uitgevoerd als giclée op eco-canvas en bieden we naar keuze met of zonder lijst aan.

60 x 60 cm details
60 x 60 cm zonder lijst
63 x 63 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 140,-
compleet ingelijst – € 210,-

100 x 100 cm details
100 x 100 cm zonder lijst
103 x 103 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 330,-
compleet ingelijst – € 455,- 

giclée in uw eigen maat
We kunnen dit werk op verzoek in een speciaal door u gewenste maat uitvoeren. De minimale maat voor dit giclee op canvas is 30 x 30 cm en de maximale maat is 140 x 140 cm. Neem contact met ons op als u een prijsopgave wilt voor uw kunstwerk in een andere maat.
lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen
Categorie: Collectie:

Over de kunstenaar

Stefan Miteff

Kunstenaar Stefan Miteff is in 1957 in Neustadt geboren. Hij volgde de opleiding voor theater en drama in Bochum en volgde de vakopleiding in Berlijn om zo zijn weg naar de schilderkunst.

Sinds 1989 werkt hij als freelance kunstenaar in Berlijn en in Bulgarije.

De schilderstijl van Stefan Miteff is niet onder een bepaalde noemer te vangen of in een bepaalde stijl onder te brengen. Het is uniek en onderscheidend en overduidelijk de uitdrukking van zijn levenshouding. In spontane gebaren brengt hij deze over op het doek, daarbij zoekend naar harmonie en verinnerlijking.

De vaak sterke kleuren van zijn schilderijen onderstrepen de naar expressie verlangende zinnelijkheid die Miteff zo dierbaar is. Voor hem is het van elementair belang dat hij zijn zijn zo vorm geeft dat het de definitie ervan tot uitdrukking brengt. Het penseel laat hij op intuïtieve wijze spreken in associaties en kleurvariaties, van waaruit landschappen, lichamen en gezichten ontstaan.


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door het Giclée Atelier. Hierbij wordt op een traditionele wijze gewerkt, waarbij gebruik wordt gemaakt van een spantang om de doeken mooi strak op het frame te krijgen. Ook op het materiaal wordt niet bezuinigd: er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Het inlijsten

Nadat het doek is opgespannen, kunnen we het voor u inlijsten. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten baklijkst aan. Deze is naar keuze beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.

Giclées in een ander formaat

Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De minimaal en maximaal mogelijke maten vind u in de uitgebreide beschrijving onder het giclee. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen -
Kunstenaar

Miteff, Stefan

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Materiaal

canvas (eco gecertificeerd), hout

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.