Fireworks of Flowers – Mona Arnold

60 x 40 cm | 90 x 60 cm | 120 x 80 cm

110,00445,00

Wissen

unlimited art giclée
uitgevoerd op canvas
giclée in eigen maat mogelijk

Over…

Vrije expressie… de schoonheid van de bloem… kleuren die spreken! ´Fireworks of Flowers´ van kunstschilder Mona Arnold toont ons een intense beleving van bloemenpracht. Als een vuurwerk lijken de bloemen uiteen te spatten op het doek in paarse, roze en rode kleurtonen. De witte achtergrond maakt het geheel rustig en aangenaam en brengt balans. Een mooi werk wat kleur en karakter geeft in het interieur.

Fireworks of Flowers giclee details

Het schilderij is uitgevoerd als giclée op eco-canvas en bieden we naar keuze met of zonder lijst aan.

60 x 40 cm details
60 x 40 cm zonder lijst
63 x 43 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 110,-
compleet ingelijst – € 170,-

90 x 60 cm details
90 x 60 cm zonder lijst
93 x 63 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 200,-
compleet ingelijst – € 280,- 

120 x 80 cm details
120 x 80 cm zonder lijst
123 x 83 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 320,-
compleet ingelijst – € 445,- 


giclée in uw eigen maat
We kunnen dit werk op verzoek ook in een speciaal door u gewenste maat uitvoeren. Neem contact met ons op als u een prijsopgave wilt voor uw kunstwerk in eigen maat.
lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je kunstwerk extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met het Atelier Vorm & Leegte kunnen we dit werk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt het bij Stips in de uitvoering 'met nader uit te zoeken sierlijst' of 'zonder lijst' en zoekt bij het atelier een passende lijst uit. Wij zorgen er voor dat beide bestellingen gecombineerd worden en leveren het compleet ingelijst aan je uit. Bekijk eens de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Categorie: Tag:

Over de kunstenaar

Mona Arnold

De Zwitserse kunstenares Mona Arnold heeft 30 jaar bij Swissair gewerkt, maar is in haar hart altijd een gepassioneerd teken- en schildertalent geweest. Als kind hield ze er al van om Schoch te tekenen en na haar huwelijk en werk volgde ze meer dan tien jaar lang schilderlessen bij verschillende kunstinstituten. In die periode legde ze zich toe op het naschilderen van oude meesterwerken, die zo perfect waren dat het voor zeer goede vervalsingen door zou kunnen gaan.

Daarnaast hield ze ervan om in aquarel landschappen te schilderen in de natuur van Toscane, de Provence, Andalusië en op Samos. Maar toen ze op een dag vanwege de regen niet naar buiten kon, en ze slechts vanuit de verbeelding een klaproos begon te schilderen, kwam de echte Mona naar buiten. Het niet naschilderen, maar het vanuit de fantasie te laten ontstaan voelde als een bevrijding! Haar schilderstijl werd nu plots intuïtief, snel en energiek. Haar werk werd opgenomen door de Poster Gallery Munchen en binnen no time belandde ze in de top 10 van best verkochte posters wereldwijd.

Ze kende grote successen, maar ook tegenslagen… Soms wilde ze het schilderen opgeven, maar uiteindelijk leerde ze om te gaan met ook mislukkingen en werd de liefde voor het penseel groter dan ooit: “Als ik voor het canvas sta met een penseel in mijn hand, vergeet ik mezelf. Mijn wens is dat de toeschouwer van mijn doeken, de vreugde kan meevoelen, die ik ervaar wanneer ik het schilder.”

Mona Arnold’s schilderijen zijn vrolijk, fris, vol vreugde en liefde voor het leven: een feestje in kleur! We bieden van haar een selecte serie kunstwerken aan, uitgevoerd als hoogwaardig giclée op ecologisch canvas.


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen en inlijsten van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door onze partner het Giclée Atelier. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten baklijkst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.

Giclées in een ander formaat

Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen N/B
Kunstenaar

Arnold, Mona

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Materiaal

canvas, 60% katoen / 40% polyester, hout

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.