Melody III – Anne L. Strunk

70 x 35 cm | 100 x 50 cm

120,00280,00

Wissen

unlimited art giclée
uitgevoerd op canvas
giclée in eigen maat mogelijk

Over…

Kunstenares Anne L. Strunk heeft met het schilderij Melody III een bonte kleurexplosie van een bloemenweide weergegeven. Gele, roze en blauwe bloemen staan bijeen en zijn door Strunk in hun pure schoonheid weergegeven. Met slechts een paar kleuren, duidelijke vormen en een haast kinderlijke eenvoud vrolijkt dit doek menig huiskamer op. De langwerpige vorm geeft het werk extra karakter.

Melody III giclee details

Het schilderij is uitgevoerd als giclée op eco-canvas en bieden we naar keuze met of zonder lijst aan.

70 x 35 cm details
70 x 35 cm zonder lijst
73 x 38 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 120.-
compleet ingelijst – € 180.-

100 x 50 cm details
100 x 50 cm zonder lijst
103 x 53 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 190.-
compleet ingelijst – € 280.-

giclée in uw eigen maat
We kunnen dit werk op verzoek in een speciaal door u gewenste maat uitvoeren. Neem contact met ons op als u een prijsopgave wilt voor uw kunstwerk in een andere maat.
lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

Geef je kunstwerk extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met het Atelier Vorm & Leegte kunnen we dit werk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt het bij Stips in de uitvoering 'met nader uit te zoeken sierlijst' of 'zonder lijst' en zoekt bij het atelier een passende lijst uit. Wij zorgen er voor dat beide bestellingen gecombineerd worden en leveren het compleet ingelijst aan je uit. Bekijk eens de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Categorie: Tag:

Over de kunstenaar

Anne L. Strunk (Anneliese)

Anne L. Strunk is geboren in 1954 en studeerde grafische vormgeving en schilderkunst aan het Instituut voor Beeldende Kunst in Bochum. Ze was de leerling van Bruno Konrad (universiteit Dresden) en volgde lessen bij de Chinese Dr. Qi Yang (universiteit Anhui, China).

Anne Strunk heeft in de loop der jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld, waarin ze de boodschap centraal stelt en niet het beeld. Ze zegt hierover: “Mijn schilderwerken maken gelukkig….Het doel is niet het realistische beeld, maar dat wat ervaren wordt.”

Haar werken dragen altijd een speelse knipoog in zich, waarin de kunstenaar met lichtgevende bloembladen en abstracte vormen de verbeeldingskracht van de toeschouwer prikkelt. In haar atelier zul je geen schetsboek vinden. Alle werken van Anne L. Strunk ontstaan spontaan en worden direct zonder voorstudie op een expressieve manier op het canvasdoek gezet. Dat is waarom haar werken zo bol staan van levensenergie en wilskracht. Elk werk lijkt positieve accenten in zich te dragen en werkt aanstekelijk voor de vreugde en het optimisme van de toeschouwer.

“Kijk, voel, hoe de ziel zich verheugt”
– Anne L. Strunk

Anneliese werkte aanvankelijk als copywriter voor de industrie en de omroep, maar heeft zich in 1999 volledig gesetteld als vrij kunstenaar in haar atelier onder de naam Atelier Liese. Haar werk wordt op veel plaatsen in Europa geëxposeerd van Duitsland tot Spanje.


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen en inlijsten van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door onze partner het Giclée Atelier. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten baklijkst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.

Giclées in een ander formaat

Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen N/B
Kunstenaar

Strunk, Anne L.

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Materiaal

canvas, 60% katoen / 40% polyester, hout

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.