Table Talk – Birgit Lorenz

50 x 50 cm | 75 x 75 cm | 100 x 100 cm

v.a. 115,00

Wissen

unlimited art giclée
uitgevoerd op canvas
giclée in eigen maat mogelijk

Over…

Op dit doldwaze schilderij van kunstenares Birgit Lorenz zien we een vrouw aan tafel in een omgeving wat doet denken aan een high tea. Allerhande lekkere taartjes en fruithapjes zijn uitgestald. Rechts op tafel staat een knalroze telefoon. Links op tafel zijn twee andere vrouwen geschilderd. Als komisch accent houdt deze vrouw een felblauwe muis omhoog. Tja… dit lekkers is niet bedoeld voor jou, lijkt ze tegen de muis te zeggen.

Table Talk giclee details

Het schilderij is uitgevoerd als giclée op eco-canvas en bieden we naar keuze met of zonder lijst aan.

Categorieën: , , Tags: ,

Over de kunstenaar

Birgit Lorenz

Vrouwenpower! Artisticiteit, creativiteit en kleurrijkheid ten top!

Birgit Lorenz uit het Duitse Berlijn is geboren met een pakje kleurpotloden in de hand. Het artistieke pad leek dan ook al vooraf bepaald te zijn. Het duurde niet zo lang voordat ze de kleurpotloden inruilde voor verf, kwast en tekenmateriaal. Haar leven is van kinds af aan doordrenkt geweest met kunst en creatieve uitspatting,

Heden ten dage is Birgit Lorenz een bekend en gepassioneerd kunstenares, die na het voltooien van haar opleiding tot restaurateur, grafische vormgeving en kunstgeschiedenis met veel succes haar eigen Galerie Lorenz leidde tot 2003. Maar ze hield hierin te weinig tijd over voor haar eigen creativiteit. Na het stoppen met de galerie, heeft ze zich volledig toegelegd op haar eigen artisticiteit en is nu full-time bezig als freelance-schilder en docent aan verschillende kunstacademies.

Haar schilderijen hebben voornamelijk betrekking op het onderwerp ‘vrouw’. Op een leuke manier en soms met een serieuze ondertoon… In felle kleuren en grafische patronen brengt ze met haar werk een ode aan de vrouw!


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas of fine art paper en op de kunstwerken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door het inlijstatelier Vorm & Leegte. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Fine art paper giclées

Sommige giclées zijn uitgevoerd op fine art paper i.p.v. canvas. Kunst op papier heeft een iets gladdere uitstraling. Kunst op papier wordt niet opgespannen maar of een foampaneel gezet. Daarna wordt het ingelijst.

Het inlijsten

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten lijst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront.

Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van een ophangmogelijkheid. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Kunstenaar

Lorenz, Birgit

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Materiaal

canvas, 60% katoen / 40% polyester, hout

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Zodra u een giclee schilderij heeft besteld gaan we er meteen mee aan de slag. De opdracht wordt doorgegeven aan het atelier en de voorbereidingen worden getroffen. Zodra het doek van de kunstenaar binnen is gaan we het voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €75.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.