Next Beach – Bas Sebus

55 x 70 cm | 80 x 100 cm

160,00445,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

gelimiteerde oplage: 80/225
giclée op canvas

Wat een heerlijk gezicht! Deze Hollandse melkkoeien op het warme strand. Nieuwsgierig lopen zij rond…. op zoek naar verkoelte, naar schaduw en misschien zelfs naar een ijsje… of gaan we verder naar het volgende strand?

Het kunstwerk ‘Next Beach’ is geschilderd door Bas Sebus en zorgt voor een vrolijke noot, waar u het ook maar hangt. Deze voorstelling van Sebus doen ietwat surrealistisch aan. We zien we kleurrijke parasollen aan de kustlijn, gestoken in het warme zand aan de zee. De blauwe lucht wordt gesierd door lichte schapenwolkjes. Maar…. in plaats van mensen, zien we dat het strand bezet is door zwart-wit bonte koeien. Sommigen zijn zittend afgebeeld en anderen terwijl ze nieuwsgierig rondwandelen.

Next Beach is leverbaar in twee formaten.

Uitvoering & Oplage

Next Beach van Bas Sebus heeft een gelimiteerde oplage van resp. 80 en 225 stuks. Het is uitgevoerd als giclée in het formaat 55 x 70 cm en 80 x 100 cm. Het wordt geleverd met certificaat voorzien van het unieke oplagenummer, gesigneerd door de kunstenaar zelf.

We bieden dit werk naar keuze met of zonder lijst aan.

55 x 70 cm details
55 x 70 cm zonder lijst
58 x 78cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op de rol – € 160.-
zonder lijst, canvas op frame – € 220.-
compleet ingelijst – € 280.-

80 x 100 cm details
80 x 100 cm zonder lijst
83 x 103cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op de rol – € 280.-
zonder lijst, canvas op frame – € 365.-
compleet ingelijst – € 445.-

lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: , , Collecties: ,

Over de kunstenaar

Bas Sebus

Bas Sebus is een autodidact kunstenaar die een stijl laat zien die we qua techniek kunnen scharen onder het conceptueel realisme, maar die in de uitbeelding heel vaak een vleugje surrealisme in zich draagt. Zo zien we bijvoorbeeld koeien onder een parasol op het strand, pennen die in de lucht lijken te zweven, een verkreukeld mondriaan schilderij, maar soms ook meer klassieke voorstellingen.

Hij heeft zich toegelegd op de schildertechnieken zoals beschreven in de boeken van Doerner en de Langlais, waarbij hij werkt met olieverf en tempera. Zijn stijl is verrassend en onderscheidend in het schildersoeuvre van deze tijd. Hij laat zich graag inspireren door filosofische- en literaire bronnen.

Achtergrond
Bas Sebus is geboren in 1961 en, ofschoon hij erg van tekenen hield, studeerde hij geneeskunde. Daarna vertrok hij naar Amsterdam, alwaar hij begon te schilderen. Hij woonde en werkte daar tot 2000 en verhuisde toen naar Hilversum. Hij werkt veel in opdracht voor o.a. de Holland Amerika lijn en voor uitgevers als Lemniscaat en de Wereldbibliotheek voor wie hij boekomslagen ontwerpt. In Amsterdam heeft hij ook masterclasses gegeven aan het “Amsterdam Institute for Painting” naast de leden van de groep “After Nature” (Peter Klashorst, Bart Domburg, Jurriaan van Hall) en schilders als Siert Dallinga en Frans Fransiscus.


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen in ons eigen atelier. Hierbij werken we op traditionele wijze, waarbij we gebruik maken van een spantang om de doeken mooi strak op het frame te krijgen. Ook op het materiaal wordt door ons niet bezuinigd: we kiezen altijd voor latten die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Het inlijsten

Nadat het doek is opgespannen, kunnen we het voor u inlijsten in een houten baklijst. We bieden deze aan in zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan kan het giclée ook in een bredere-, gekleurde - of lijst met sierrand geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.

Giclées in een ander formaat

Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De minimaal en maximaal mogelijke maten vind u in de uitgebreide beschrijving onder het giclee. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen -
Kunstenaar

Sebus, Bas

Kleur

Wit, Blauw, Bruin

Gelimiteerde oplage

80 stuks, 225 stuks

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.