Poppies, tree or mountain – Theo Leijdekkers

135 x 95 cm

320,00565,00

Wissen

gelimiteerde oplage: 90
giclée op canvas

Over…

Het giclée Poppies, tree or mountain is een kunstwerk van Theo Leijdekkers. We zien een schilderij met een bijzondere compositie van klaprozen, een boom en een berg met een stralende blauwe lucht erboven.

Het werk is geschilderd in uitbundige kleuren. De klaprozen zijn felrood gekleurd en lijken haast transparant te zijn. Op hun dunne stelen balanceren de tere bloemen in de zomerzon. De vertakte boom met bladeren in diverse groentinten staat in fel contrast met de wulpse rode bloembladeren. Onder de blauwe hemel zien we in de verte nog een glooiend berglandschap.  Maar de grote klaprozen eisen alle aandacht op. Maximaal afgebeeld nemen ze ons mee naar de sprookjeswereld van Theo Leijdekkers waarin hij ons verleidt en behaagt met bloemen.

Uitvoering & Oplage

Poppies, Tree or Mountain heeft een gelimiteerde oplage van 90 stuks. Het is uitgevoerd als giclée in het formaat 135 x 95 cm en wordt geleverd met een door de kunstenaar gesigneerd certificaat voorzien van het unieke oplagenummer. We bieden dit werk naar keuze met of zonder lijst aan.

135 x 95 cm details
135 x 95 cm zonder lijst
138 x 98 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op de rol – € 320.-
zonder lijst, canvas op frame – € 445.-
compleet ingelijst – € 565.-

lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwarte- , witte of naturel houten baklijst. Deze hebben een zichtrand van 10mm. . Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je giclée extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met het Atelier Vorm & Leegte kunnen we dit giclée met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt bij Stips het giclée in de uitvoering 'met nader uit te zoeken sierlijst' en zoekt bij het atelier een passende lijst uit. Wij zorgen er voor dat beide bestellingen gecombineerd worden en leveren het compleet ingelijst aan je uit. Bekijk eens de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Categorieën: , , Tag:

Over de kunstenaar

Theo Leijdekkers

Bij de schilderijen van Theo Leijdekkers kun je niet om de passie heen. Met een vurige, haast sensuele, intensiteit schildert deze kunstenaar bloemen, die in ware kleurexplosies van het doek af lijken te knallen. Van klaproos tot iris tot akelei…. welke bloem het ook is…. Theo heeft ze immens uitvergroot op zijn schilderwerken, waardoor hun schoonheid vertienvoudigd wordt. Het zijn werken om bij weg te dromen… alsof je – net als Erik in het kleine insectenboek – als klein wezen een wandeling door een reusachtig bloemrijk landschap maakt.

“De werken die ik maak mogen verleiden en behagen. Door middel van kleur en vorm schep ik een sensuele en barokke wereld. Het plezier in het schilderen mag gezien worden.”

Leijdekkers is in 1955 geboren in het plaatsje Borne. Zijn kunstopleiding is gestart aan de Rijksuniversiteit Groningen waar hij van 1974 tot 1978 Pedagogiek/Andragologie studeerde. Hij vervolgde dit met nog eens 5 jaar Academie Minerva in Groningen. Zijn atelier is gevestigd in het pittoreske Pieterburen.

Stips biedt een kleine giclée collectie van zijn werk.


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen en inlijsten van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door onze partner het Giclée Atelier. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten baklijkst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.

Giclées in een ander formaat

Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen 95 × 135 cm
Kunstenaar

Leijdekkers, Theo

Gelimiteerde oplage

90 stuks

Materiaal

canvas

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.