Anuba II – Gabriele Middelmann

100 x 75 cm | 120 x 90 cm

250,00480,00

Wissen

unlimited art giclée
uitgevoerd op canvas
giclée in eigen maat mogelijk

Over…

Structuren van zand en leem met het warme rode en okergeel van het Afrikaanse land. Een vleugje cultuur dat groots is neergezet op het schildersdoek door een uniek kunstenaar Gabriele Middelmann. Haar werk is getiteld Anuba en is oorspronkelijk geschilderd met verschillende technieken en materialen waarin veel reliëf. De grijze poorten nodigen je uit de muur door te gaan. De rode en gele kleurvlakken geven een extra dimensie en impressie van meer… Het werk nodigt uit de eigen verbeelding te gebruiken.

Dit werk bieden we aan als hoogwaardig giclée op canvasdoek. Door het canvas blijft zoveel mogelijk van het oorspronkelijke karakter en gevoel behouden en benadert het het dichtst het origineel.

Anuba II giclee details

Het schilderij is uitgevoerd als giclée op eco-canvas en bieden we naar keuze met of zonder lijst aan.

100 x 75 cm details
100 x 75 cm zonder lijst
103 x 78 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 250.-
compleet ingelijst – € 355.-

120 x 90 cm details
120 x 90 cm zonder lijst
123 x 93 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 350.-
compleet ingelijst – € 480.-

giclée in uw eigen maat
We kunnen dit werk op verzoek in een speciaal door u gewenste maat uitvoeren. Neem contact met ons op als u een prijsopgave wilt voor uw kunstwerk in een andere maat.
lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

Geef je giclée extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met het Atelier Vorm & Leegte kunnen we dit giclée met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt bij Stips het giclée in de uitvoering 'met nader uit te zoeken sierlijst' en zoekt bij het atelier een passende lijst uit. Wij zorgen er voor dat beide bestellingen gecombineerd worden en leveren het compleet ingelijst aan je uit. Bekijk eens de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

 

Categorie: Tags: ,

Over de kunstenaar

Gabriele Middelmann

Met een unieke handtekening, die we sculpturale abstractie kunnen noemen, beschildert kunstenares Gabriele Middelmann (geb. 1961 te Velbert, Dld) haar doeken. De natuur en de sporen van de tijd zijn hierin haar inspiratiebronnen, en dan niet alleen in beeld en vormgeving, maar ook qua materialen.
Naast verf als schildersmateriaal, gebruikt ze graag natuurlijke materialen als zand, klei, leem, steen en pigmenten. Ze maakt hier eigenhandig pasta’s van, waardoor ze toepasbaar worden om haar schilderwerken mee op te bouwen. Haar werken krijgen hiermee diepte en onderscheiden zich in uitstraling en gevoelsbeleving.

“Ich beschäftige mich mit Oberflächen, um in die Tiefe zu gehen”
– Gabriele Middelmann

De kleuren houdt ze in het algemeen natuurlijk, waardoor haar werk toegankelijk is bij het grote publiek en zeer populair bij o.a. binnenhuisarchitecten, vormgevers en designers.

Achtergrond
Gabriele Middelmann studeerde af aan de kunstacademie van Wuppertal en deed vervolgens een opleiding tot tandtechnicus waarbij ze zich specialiseerde in het keramische aspect van het vak. Vervolgens verhuisde ze naar Beieren en hervatte daar weer haar kunstopleidingen aan o.a. de kunstacademie van Reichenhall. Via talrijke solo- en collectieve tentoonstellingen is haar werk bekend geworden en hebben haar schilderijen talloze bewonderaars gevonden. Ze is mede-oprichter van Open Art Haimhausen en daarnaast docent bij Boesner en cursusleider van haar eigen schilderlessen in de Haimhauser-studio. Van een deel van haar schilderijen worden ook giclées vervaardigd die op canvasdoek gereproduceerd worden.


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen en inlijsten van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door onze partner het Giclée Atelier. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten baklijkst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.

Giclées in een ander formaat

Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen N/B
Kunstenaar

Middelmann, Gabriele

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Materiaal

canvas, 60% katoen / 40% polyester, hout

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.