Een avond voor jou – Elena Filatov

60 x 85 cm | 70 x 100 cm

195,00345,00

Wissen

unlimited art giclée
uitgevoerd op canvas
giclée in eigen maat mogelijk

“Vanavond blijven we thuis en ik zal je verrassen,
het wordt een avond voor jou…”

 

Passie, warmte en intimiteit. Deze piano spelende dame straalt het allemaal uit! Dit giclee draagt de titel ‘Een avond voor jou’ en is geschilderd door Elena Filatov.

In schaarse kledij, zit een dame achter de piano te spelen voor haar lief. Ze heeft een elegante sexy uitstraling die extra kracht wordt bijgezet door haar ontblote rug en haar opgestoken haren. Het schilderij is in warme roodtinten op het doek gezet. De vurigheid straalt er van af en toch maken de ‘ton sur ton’ tonen dat het schilderij rustig en stijlvol overkomt. Het is uitgevoerd als giclee op hoogwaardig canvas, waarop een kleurgarantie van 75 jaar wordt gegeven.

Een Avond voor Jou giclee details

Het schilderij is uitgevoerd als giclée op eco-canvas en bieden we naar keuze met of zonder lijst aan.

60 x 85 cm details
60 x 85 cm zonder lijst
63 x 88 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 195.-
compleet ingelijst – € 280.-

70 x 100 cm details
70 x 100 cm zonder lijst
73 x 103 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 245.-
compleet ingelijst – € 345.-


giclée in uw eigen maat
We kunnen dit werk op verzoek in een speciaal door u gewenste maat uitvoeren. Neem contact met ons op als u een prijsopgave wilt voor uw kunstwerk in een andere maat.
lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

Geef je kunstwerk extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met het Atelier Vorm & Leegte kunnen we dit werk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt het bij Stips in de uitvoering 'met nader uit te zoeken sierlijst' of 'zonder lijst' en zoekt bij het atelier een passende lijst uit. Wij zorgen er voor dat beide bestellingen gecombineerd worden en leveren het compleet ingelijst aan je uit. Bekijk eens de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Categorie: Tag:

Over de kunstenaar

Elena Filatov

Elena Filatov is geboren in 1968 in Kazachstan. Ze is afgestudeerd in kunst en muziek in zowel Moskou als in Omsk (Siberië). Als ontwerper en kunstenaar heeft ze geruime tijd in Chabarovsk gewerkt, een stad in het uiterste oosten van Rusland. Daarna is ze naar de Verenigde Staten gegaan en verhuisde naar Portland. In 1995 vertrok ze naar het Duitse Bad Oeynhausen, waar ze is gebleven en zich defintitief als zelfstandig ontwerper en kunstenaar heeft gevestigd.

Elena Filatov is een kunstenares vol warmte en harstochtelijkheid. Haar beleving van de werkelijkheid is intens. De passie die het leven in zich draagt weet ze op het doek naar voren te brengen. Haar onderwerpen zijn mensen, landschappen en bloemen die ze met krachtige penseelstreken tot leven brengt. In haar werk zien we harmonie en contrast op indrukwekkende wijze; men kan niet ontsnappen aan de charme van haar beelden. Deze kunstenares begrijpt de kijker en zoomt van dichtbij in op haar onderwerp, waardoor je soms letterlijk nog de wind van haar geboorteland Kazachstan kan voelen.

Filatov werkt met verschillende materialen als olieverf, acryl, pastel, gouache en potlood met carbon. Naast schilderwerken maakt ze ook aquarellen en collages.

“Welke kleur heeft de wind die over de uitgestrekte goudkleurige velden van Kazachstan raast. Welke kleur heeft de wind waar geen vogel tegenin kan vliegen en die de glinsterend ijzige vorst over de immense Siberische taiga begeleidt. Welke kleur heeft de wind die de eerste zonsopgang in het Verre Oosten begroet. Welke kleur heeft de wind die door de blauwe diepten van de oceaan naar een ander continent heen vliegt. Welke kleur heeft de wind die over donkere bossen waait en over kusten, zeeën en besneeuwde Alpen heenblaast.”

– Elena Filatov


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen en inlijsten van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door onze partner het Giclée Atelier. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten baklijkst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.

Giclées in een ander formaat

Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Kunstenaar

Filatov, Elena

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Materiaal

canvas, 60% katoen / 40% polyester, hout

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.