Just for one drink – Elena Filatov

100 x 70 cm

235,00340,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

unlimited art giclée
uitgevoerd op canvas
giclée in eigen maat mogelijk

Deze dame in rood van Elena Filatov is uitgevoerd op een warmgeel doek. Het schilderij ademt warmte, passie, elegantie en intimiteit. Filatov is een meester in het schilderen van vrouwfiguren. Haar vrouwen zijn altijd vol van klasse en uitermate stijlvol.

Op het doek Just for one drink zien we de dame zittend op de sofa, ze is afgebeeld vanaf de rugzijde. In haar rechterhand houdt ze een cocktailglas vast en haar haren zijn opgestoken zodat haar rug mooi uitkomt in haar avondjurk.

Just for one drink giclee details

Het schilderij is uitgevoerd als giclée op eco-canvas en bieden we naar keuze met of zonder lijst aan.

100 x 70 cm details
100 x 70 cm zonder lijst
103 x 73 cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 235.-
compleet ingelijst – € 340.-

lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwarte, witte of naturel houten baklijst. Deze heeft een zichtrand heeft van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

Giclée in eigen maat

We bieden dit werk aan in het formaat 100 x 70 cm (103 x 73 incl. lijst), echter kunnen het op verzoek in een speciaal door u gewenste maat uitvoeren. De minimale maat voor dit giclee is 43 x 30 cm en de maximale maat is 200 x 140 cm. Neem contact met ons op als u een prijsopgave wilt voor uw kunstwerk in een andere maat.Categorie: Collectie:

Over de kunstenaar

Elena Filatov

Elena Filatov is geboren in 1968 in Kazachstan. Ze is afgestudeerd in kunst en muziek in zowel Moskou als in Omsk (Siberië). Als ontwerper en kunstenaar heeft ze geruime tijd in Chabarovsk gewerkt, een stad in het uiterste oosten van Rusland. Daarna is ze naar de Verenigde Staten gegaan en verhuisde naar Portland. In 1995 vertrok ze naar het Duitse Bad Oeynhausen, waar ze is gebleven en zich defintitief als zelfstandig ontwerper en kunstenaar heeft gevestigd.

Elena Filatov is een kunstenares vol warmte en harstochtelijkheid. Haar beleving van de werkelijkheid is intens. De passie die het leven in zich draagt weet ze op het doek naar voren te brengen. Haar onderwerpen zijn mensen, landschappen en bloemen die ze met krachtige penseelstreken tot leven brengt. In haar werk zien we harmonie en contrast op indrukwekkende wijze; men kan niet ontsnappen aan de charme van haar beelden. Deze kunstenares begrijpt de kijker en zoomt van dichtbij in op haar onderwerp, waardoor je soms letterlijk nog de wind van haar geboorteland Kazachstan kan voelen.

Filatov werkt met verschillende materialen als olieverf, acryl, pastel, gouache en potlood met carbon. Naast schilderwerken maakt ze ook aquarellen en collages.

“Welke kleur heeft de wind die over de uitgestrekte goudkleurige velden van Kazachstan raast. Welke kleur heeft de wind waar geen vogel tegenin kan vliegen en die de glinsterend ijzige vorst over de immense Siberische taiga begeleidt. Welke kleur heeft de wind die de eerste zonsopgang in het Verre Oosten begroet. Welke kleur heeft de wind die door de blauwe diepten van de oceaan naar een ander continent heen vliegt. Welke kleur heeft de wind die over donkere bossen waait en over kusten, zeeën en besneeuwde Alpen heenblaast.”

– Elena Filatov


collectie

Giclee informatie

Kwaliteit
Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.
Het opspannen van een giclée
De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen in ons eigen atelier. Hierbij werken we op traditionele wijze, waarbij we gebruik maken van een spantang om de doeken mooi strak op het frame te krijgen. Ook op het materiaal wordt door ons niet bezuinigd: we kiezen altijd voor latten die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.
Het inlijsten
Nadat het doek is opgespannen, kunnen we het voor u inlijsten in een houten baklijst. We bieden deze aan in zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan kan het giclée ook in een bredere-, gekleurde - of lijst met sierrand geplaatst worden. (meer info).
Ophangmogelijkheden
Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.
Giclées in een ander formaat
Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De minimaal en maximaal mogelijke maten vind u in de uitgebreide beschrijving onder het giclee. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.
Giclée in de winkel komen bekijken
De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen 75 × 150 cm
Kunstenaar

Filatov, Elena

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Materiaal

canvas (eco gecertificeerd), hout

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.