Veldbloemenparade – Elena Filatov

150 x 50 cm

275,00395,00

Wissen

unlimited art giclée
uitgevoerd op canvas
giclée in eigen maat mogelijk

Over…

Het is een warme zomerdag, de goudgele korenaren wuiven en de zachtrode veldbloemen bewegen zachtjes in de wind. Een schilderij vol zomerwarmte van kunstschilder Elena Filatov met als titel Veldbloemenparade. Het werk neemt ons mee naar een prachtige sfeer waar de warmte voelbaar is en de kleuren rust en harmonie brengen.

Veldbloemenparade giclee details

We bieden dit werk naar keuze met of zonder lijst aan.

150 x 50 cm details
150 x 50 cm zonder lijst
153 x 53cm inclusief lijst

zonder lijst, canvas op frame – € 275.-
compleet ingelijst – € 395.-

giclée in uw eigen maat
We kunnen dit werk op verzoek in een speciaal door u gewenste maat uitvoeren. Neem contact met ons op als u een prijsopgave wilt voor uw kunstwerk in een andere maat.
lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

Geef je giclée extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met het Atelier Vorm & Leegte kunnen we dit giclée met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt bij Stips het giclée in de uitvoering 'met nader uit te zoeken sierlijst' en zoekt bij het atelier een passende lijst uit. Wij zorgen er voor dat beide bestellingen gecombineerd worden en leveren het compleet ingelijst aan je uit. Bekijk eens de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Categorie: Tag:

Over de kunstenaar

Elena Filatov

Elena Filatov is geboren in 1968 in Kazachstan. Ze is afgestudeerd in kunst en muziek in zowel Moskou als in Omsk (Siberië). Als ontwerper en kunstenaar heeft ze geruime tijd in Chabarovsk gewerkt, een stad in het uiterste oosten van Rusland. Daarna is ze naar de Verenigde Staten gegaan en verhuisde naar Portland. In 1995 vertrok ze naar het Duitse Bad Oeynhausen, waar ze is gebleven en zich defintitief als zelfstandig ontwerper en kunstenaar heeft gevestigd.

Elena Filatov is een kunstenares vol warmte en harstochtelijkheid. Haar beleving van de werkelijkheid is intens. De passie die het leven in zich draagt weet ze op het doek naar voren te brengen. Haar onderwerpen zijn mensen, landschappen en bloemen die ze met krachtige penseelstreken tot leven brengt. In haar werk zien we harmonie en contrast op indrukwekkende wijze; men kan niet ontsnappen aan de charme van haar beelden. Deze kunstenares begrijpt de kijker en zoomt van dichtbij in op haar onderwerp, waardoor je soms letterlijk nog de wind van haar geboorteland Kazachstan kan voelen.

Filatov werkt met verschillende materialen als olieverf, acryl, pastel, gouache en potlood met carbon. Naast schilderwerken maakt ze ook aquarellen en collages.

“Welke kleur heeft de wind die over de uitgestrekte goudkleurige velden van Kazachstan raast. Welke kleur heeft de wind waar geen vogel tegenin kan vliegen en die de glinsterend ijzige vorst over de immense Siberische taiga begeleidt. Welke kleur heeft de wind die de eerste zonsopgang in het Verre Oosten begroet. Welke kleur heeft de wind die door de blauwe diepten van de oceaan naar een ander continent heen vliegt. Welke kleur heeft de wind die over donkere bossen waait en over kusten, zeeën en besneeuwde Alpen heenblaast.”

– Elena Filatov


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen en inlijsten van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door onze partner het Giclée Atelier. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten baklijkst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van ophangmogelijkheden. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen. Bij de maat 30 x 40 cm of kleiner, leveren we standaard een los ophangbeugeltje mee, dat u zelf op de gewenste hoogte kunt bevestigen.

Giclées in een ander formaat

Soms vindt u een giclee mooi, maar zou u het juist groter of kleiner willen hebben, om het mooi in te kunnen passen in uw interieur. Dat kan! Alle giclees uit de unlimited art collectie zijn aan te passen qua formaat. De giclees in gelimiteerde oplage en de Marius van Dokkum giclees zijn echter van deze mogelijkheid uitgesloten. Deze zijn alleen te bestellen in het formaat zoals aangegeven.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Kenmerken

Afmetingen 150 × 50 cm
Kunstenaar

Filatov, Elena

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid