Momento di Ferro – de nieuwste collectie bij Stips

Nieuw in ons assortiment is Momento di Ferro, een kunstzinnige collectie ijzeren diersculpturen. We kwamen deze collectie tegen op een buitenlandse kunstbeurs en het was gelijk ‘liefde op het eerste gezicht’.

Het is een leuke serie betaalbare dieren  waar je blij van wordt! De dieren hebben een roestbewerking ondergaan en zijn geschikt om zowel buiten als binnen neer te zetten. Sinds twee weken hebben we er een aantal van in de winkel staan.

De Momento di Ferro collectie bestaat op dit moment uit 24 verschillende beelden, in grootte variërend van musje tot super koe van zo’n 1 ½ meter.

Enthousiaste reacties

De eerste reacties zijn bijzonder positief. Er zijn meteen al heel wat dieren met een nieuwe eigenaar mee naar huis gegaan en prijken nu vast mooi in de tuin of op het terras. Omdat de objecten veel plek innemen is niet de hele collectie in de winkel uitgestald, maar we wisselen regelmatig, dus kom langs en laat je verrassen.

Ook online werken we er hard aan om de dieren een plek te geven. De eerste online Momento di Ferro sculpturen hebben we hier al geplaatst: