Fleur Sunset – Loretta

48 cm - keramiek

209,00

Op voorraad


Fleur Sunset is een staand beeld in keramiek van een slanke dame gekleed in een lange jurk in roodbruine tinten. Voor haar borst houdt zij met haar beide handen een bos kelken met lange stelen vast.  Loretta heeft van deze prachtige dame met haar bloemenhulde een bijzonder kunstwerk gecreëerd dat vanwege de rustige kleurstelling op veel plekken geplaatst kan worden.

  • Kunstenaar: Loretta
  • Afmeting: 48 cm
  • Materiaal: keramiek
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Loretta

Loretta is een kunstenares uit Italië die haar vaderland heeft verruild voor Mexico. Samen met een Mexicaanse partner ontwerpt zij steeds wisselende collecties prachtige beelden in gelimiteerde oplages. In haar werkplaats in Mexico werkt zij met een team van enthousiaste vrouwen aan de totstandkoming van deze beelden.

Hart voor vrouwen

Vrouwen spelen de hoofdrol in haar bedrijf, niet alleen wat betreft de ontwerpen maar ook wat betreft de medewerkers. Loretta biedt vrouwen de kans om zelfstandig en economisch onafhankelijk te zijn. Dat is iets wat voor vrouwen niet vanzelfsprekend is in een land als Mexico, overheidssteun ontbreekt volledig voor alleenstaande vrouwen.


Extra informatie

Afmetingen 48 cm
Kunstenaar

Loretta

Materiaal

keramiek

Levertijd & Verzending