Hoja Strella – Loretta

32 cm - keramiek

169,00

De eerste termijn betaal je meteen met het plaatsen van je bestelling. Het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.

Op voorraad


Hoja Strella is een staand beeld van een sierlijke dame gekleed in een lange jurk in roodbruine tinten. Haar jurk, die aan de onderzijde wijd, uitloopt is gedecoreerd met een heel bijzonder bladmotief. Haar haren draagt ze in een paardenstaart.

Een prachtig beeld van een bijzondere dame, fantastisch vormgegeven door Loretta.

  • Kunstenaar: Loretta
  • Afmeting: 32 cm
  • Materiaal: keramiek
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Loretta

Loretta is een kunstenares uit Italië die haar vaderland heeft verruild voor Mexico. Samen met een Mexicaanse partner ontwerpt zij steeds wisselende collecties prachtige beelden in gelimiteerde oplages. In haar werkplaats in Mexico werkt zij met een team van enthousiaste vrouwen aan de totstandkoming van deze beelden.

Hart voor vrouwen

Vrouwen spelen de hoofdrol in haar bedrijf, niet alleen wat betreft de ontwerpen maar ook wat betreft de medewerkers. Loretta biedt vrouwen de kans om zelfstandig en economisch onafhankelijk te zijn. Dat is iets wat voor vrouwen niet vanzelfsprekend is in een land als Mexico, overheidssteun ontbreekt volledig voor alleenstaande vrouwen.


Extra informatie

Afmetingen 32 cm
Kunstenaar

Loretta

Materiaal

keramiek

Levertijd & Verzending