Hug

83,50


hoogte 22 cm
breedte 19 cm
voetstuk: 10 x 4 cm

Het verbronsde beeld Hug toont een gestileerd figuurtje met beide armen wijd, uitnodigend voor een omhelzing. En wie wil er nu niet zo nu en dan even lekker geknuffeld worden? Dit beeldje Hug is er eentje waar je blij van wordt, heel simpel van vorm en toch zo mooi!  Een beeld om vele jaren heel veel plezier van te hebben.

Het beeld is gemaakt van metaal: een tinlegering, en is daarna verbronsd
Een ontwerp van Ger van Tankeren
Het beeld wordt geleverd met een bijbehorend certificaat

Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren

De Maastrichtse kunstenaar Ger van Tankeren heeft zijn leven lang al een grote liefde voor het vak van het metaalgieten en ontwikkelde al als tiener zijn vaardigheden in het werken met tin, brons en andere materialen.

Door zijn toewijding en geduld, zijn aard van precisie en volhardendheid ontwikkelde deze autodidact kunstenaar zich tot een gerenommeerd beeldenkunstenaar die nu al meer dan 40 jaar zijn sporen heeft verdiend binnen de kunstwereld.

Zijn creaties zijn talrijk met verschillende thema’s, waardoor zijn beelden niet alleen geschikt zijn voor in de huiskamer, maar ook voor kantoor en bedrijf en in veel gevallen ook dienst kunnen doen als relatiegeschenk.

De beeldjes komen tot stand door middel van giettechnieken, waarbij het beeldje altijd eerst in een tinlegering wordt gegoten en daarna een afwerking krijgt met een echt bronzen gietlaag (het verbronzen). Hierdoor ontstaat een volledig metalen beeld, dat betaalbaar blijft en toch de uitstraling en klasse van puur brons heeft. In ieder werk zien we in de detaillering het oog van de meester terug.

De gebronsde beeldencollectie van Ger van Tankeren ademt verfijning en elegantie.
Wil je een bepaald beeld als relatiegeschenk geven en heb je zodoende meerdere nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopave.


Extra informatie

Afmetingen 22 × 19 × 9 cm
Materiaal

tinlegering, verbronsd (afgewerkt met een laagje echt brons)

Garantie

1 jaar

Kunstenaar

Tankeren, Ger van

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.