Isa Sunset – Loretta

35 cm - keramiek

149,00

De eerste termijn betaal je meteen met het plaatsen van je bestelling. Het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.

Op voorraad


Isa Sunset is een zittend beeld van een kokette dame gekleed in een rode strapless jurk. Op haar hoofd draagt zij een grote hoed met brede rand. Isa houdt voor haar borst een blauw boeket vast..
Het kunstwerk kan geplaatst worden op elke rand die uitsteekt, bijvoorbeeld een kast- of boekenplank, een schoorsteenmantel of vensterbank, mogelijkheden te over.
Ook heel leuk is het om Isa Sunset te combineren met haar tweelingzus Bella Sunset, samen zijn ze echt onweerstaanbaar!

 

  • Kunstenaar: Loretta
  • Afmeting: 35 cm
  • Materiaal: keramiek
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Loretta

Loretta is een kunstenares uit Italië die haar vaderland heeft verruild voor Mexico. Samen met een Mexicaanse partner ontwerpt zij steeds wisselende collecties prachtige beelden in gelimiteerde oplages. In haar werkplaats in Mexico werkt zij met een team van enthousiaste vrouwen aan de totstandkoming van deze beelden.

Hart voor vrouwen

Vrouwen spelen de hoofdrol in haar bedrijf, niet alleen wat betreft de ontwerpen maar ook wat betreft de medewerkers. Loretta biedt vrouwen de kans om zelfstandig en economisch onafhankelijk te zijn. Dat is iets wat voor vrouwen niet vanzelfsprekend is in een land als Mexico, overheidssteun ontbreekt volledig voor alleenstaande vrouwen.


Extra informatie

Afmetingen 35 cm
Kunstenaar

Loretta

Materiaal

keramiek

Levertijd & Verzending