Martha Mari en Sara Flor – Loretta

33 cm - keramiek

v.a. 149,00

Wissen

Martha Mari en Sara Flor zijn twee losse beeldjes van twee kindertjes, beide meisjes zien er vertederend uit.
Martha Mari is de grootste van de twee, ze draagt een rode tuniek met schouderbandjes en kijkt bewonderend omhoog naar de vlinder vlak boven haar.
Sara Flor is een ietsje kleiner van stuk en is gekleed in een wijd uitvallend turquoise blauw jurkje, zij houdt met haar handen naar achteren een rode bloem vast. Beide dames hebben hun haren los hangen, de mooie zwarte loshangende lokken vallen sierlijk langs hun gezichtjes,

Martha Mari en Sara Flor zijn echt schatjes, ze zijn afzonderlijk of als stelletje te bestellen. Heerlijke pure eenvoud, misschien juist daarom zo ongelofelijk mooi. Twee prachtige ontwerpen van Loretta!

  • Kunstenaar: Loretta
  • Afmeting: 33 cm
  • Materiaal: keramiek

 

Categorieën: , ,

Over de kunstenaar

Loretta

Loretta is een kunstenares uit Italië die haar vaderland heeft verruild voor Mexico. Samen met een Mexicaanse partner ontwerpt zij steeds wisselende collecties prachtige beelden in gelimiteerde oplages. In haar werkplaats in Mexico werkt zij met een team van enthousiaste vrouwen aan de totstandkoming van deze beelden.

Hart voor vrouwen

Vrouwen spelen de hoofdrol in haar bedrijf, niet alleen wat betreft de ontwerpen maar ook wat betreft de medewerkers. Loretta biedt vrouwen de kans om zelfstandig en economisch onafhankelijk te zijn. Dat is iets wat voor vrouwen niet vanzelfsprekend is in een land als Mexico, overheidssteun ontbreekt volledig voor alleenstaande vrouwen.


Extra informatie

Afmetingen 32 cm
Kunstenaar

Loretta

Materiaal

keramiek

Levertijd & Verzending