VERKOCHT

Rosalie Sunset – Loretta

48 cm - keramiek

209,00

De eerste termijn betaal je meteen met het plaatsen van je bestelling. Het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.

Verkocht


Rosalie Sunset is een staand beeld van een sierlijke slanke dame gekleed in een lange effen jurk in roodbruine tinten aflopend naar turquoise. Ze houdt haar handen ineen voor haar borst en draagt  een bos rode rozen. Haar lange haren hangen los deels over haar rechter bovenarm heen.
Dit sierlijke vrouwenbeeld is tegelijk ook een bloemenhulde en is vormgegeven door Loretta.

  • Kunstenaar: Loretta
  • Afmeting: 48 cm
  • Materiaal: keramiek
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Loretta

Loretta is een kunstenares uit Italië die haar vaderland heeft verruild voor Mexico. Samen met een Mexicaanse partner ontwerpt zij steeds wisselende collecties prachtige beelden in gelimiteerde oplages. In haar werkplaats in Mexico werkt zij met een team van enthousiaste vrouwen aan de totstandkoming van deze beelden.

Hart voor vrouwen

Vrouwen spelen de hoofdrol in haar bedrijf, niet alleen wat betreft de ontwerpen maar ook wat betreft de medewerkers. Loretta biedt vrouwen de kans om zelfstandig en economisch onafhankelijk te zijn. Dat is iets wat voor vrouwen niet vanzelfsprekend is in een land als Mexico, overheidssteun ontbreekt volledig voor alleenstaande vrouwen.


Extra informatie

Afmetingen 48 cm
Kunstenaar

Loretta

Materiaal

keramiek

Levertijd & Verzending