Happy Big Lady Purple – Gertruud Hartog

125,00

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Kunstenaar: Gertruud Hartog
Gelimiteerde oplage: 125 stuks
Formaat: 30 x 30 x 30 cm

Happy Big Lady Purple is een kunstwerk van een vrouwenfiguur met een maatje meer. Deze volslanke dame in een paars badpak met stippen maakt ons vrolijk.

Het beeld is een heerlijk ontwapenende uitvoering van een dikke dame. Het lijkt alsof ze gevallen is en niet meer overeind kan komen, maar dat is maar schijn. Ze geniet van het moment en houdt zichzelf perfect in balans. Haar vrolijk gestippeld badpak met topje in een contrasterende kleur past haar perfect. Haar paarse badmuts maakt het tenue compleet.

  • Het beeldje is gemaakt van hoogwaardig kunsthars en met de hand beschilderd.
    De oplage van dit kunstwerk is 125 stuks en ieder exemplaar is gesigneerd en genummerd.


Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: ,

Over de kunstenaar

Gertruud Hartog

Gertruud is een bekende naam in de wereld van de kunstgaleriën en laat al vele jaren haar creatieve vermogens de vrije loop. Het kunstzinnig bezig zijn is voor haar een bron van inspiratie en ontspanning. Ze heeft zich georiënteerd in verschillende kunstvormen en vond uiteindelijk haar passie in het maken van beelden van vrouwen met een maatje meer.

Onder de naam Big Ladies ontwerpt zij krachtige volle vrouwenfiguren die eigenwaarde, uniciteit en vrolijkheid uitstralen. Kenmerkend voor haar werk is, dat iedere door haar ontworpen dame, zowel kracht als zachtheid uitstraalt. De dikke dames zijn vol van vrolijkheid. Veel van de beelden hebben inheemse invloeden.

Hartog’s beelden zijn te zien bij verschillende galeriën door het hele land en worden in gelimiteerde oplage verkocht. Haar beelden bij Stips zijn zowel online te bestellen alsook te bezichtigen in onze galeriewinkel in Groningen.


Kenmerken

Afmetingen 30 × 30 × 30 cm
Kunstenaar

Hartog, Gertruud

Merk

Big Ladies

Materiaal

kunsthars

Gelimiteerde oplage

125 stuks

Levertijd & Verzending