VERKOCHT

Hotdog Zwart Wit – Niloc Pagen

39,95169,00

Wissen

Allemaal helaas uitverkocht.

Een teckel als hotdog in een zebra outfit …. hoe gek kun je het verzinnen?  Deze aparte zwart-wit gestreepte teckel is een waar kunstwerk geworden. Met zijn rode neus, zwarte pootjes en hangoren en zebra lijf is hij de meest trouwe viervoeter die je je kunt bedenken. Een huisdier om voor altijd van te houden!

Hotdog Zwart Wit – Niloc Pagen. Een teckel als kunstwerk beschilderd met zwarte en witte strepen. Je zou deze kleurencombinatie eerder bij een zebra verwachten in plaats van bij een teckel, toch misstaat het deze viervoeter niet. Vrolijk en opgewekt kijkt hij de wereld in met zijn neus in de wind. Zijn oren en alle vier de pootjes zijn effen zwart, het lijf geheel zwart met wit gestreept en zijn neus is rood.
Door de strakke kleurcombinatie is deze hotdog goed op zijn plaats in een modern interieur. Prima te plaatsen op een kast of dressoir, ook in de vensterbank komt hij goed tot zijn recht. Dan kan onze hotdog ook nog wat naar buiten kijken, vindt hij vast wel leuk.

De Hotdog Zwart Wit is een ontwerp van kunstenaar Niloc Pagen.
Kijk voor de andere kleurcombinaties op Hotdog Color – Hotdog Silver – Hotdog Delfts Blauw

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • in 3 maten verkrijgbaar: 15 cm, 30 cm en 86 cm. – Alleen de maat van 15 cm is nog leverbaar!!
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen 30 × 28 × 11 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending