Sitting Hotdog Silver – Niloc Pagen

v.a. 65,00

Wissen

De Sitting Hotdog Silver is een geweldig leuke hond die altijd keurig rechtop zit. Met zijn grote ogen kijkt hij je ontwapenend aan om je te verleiden om hem mee naar huis te nemen. Eenmaal in huis is hij een trouwe huisgenoot, als je binnenkomt kijkt hij je blij aan met zijn grote ogen en is gegarandeerd niet opdringerig. Met zijn gebogen pootjes is deze Hotdog een geweldige eyecatcher en een heerlijk kunstwerk!

De Sitting Hotdog kijkt ons altijd aan alsof hij nu echt wel een koekje heeft verdiend. Maar gelukkig hoef je voor hem niet naar de supermarkt of dierenwinkel. Catering en uitlaatservice zijn ook niet nodig, alleen zo nu en dan een aai over de bol is voldoende. Onze Hotdog heeft een zilverkleurige kop met grijze oren, een gestreept lijf en voorpoten in zilver, grijs, zwart en wit en zilverkleurige achterpoten. Als opvallend detail zijn zijn neus en kort staartje knalrood. Al met al een plaatje!

De Sitting Hotdog ~Silver is ontworpen door kunstenaar Niloc Pagen. Hij verstaat als geen ander de kunst om dieren om te toveren in vrolijke kunstobjecten.

  • ontwerp: Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • in 3 maten verkrijgbaar: 18 cm, 26 cm en 40 cm.
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Extra informatie

Afmetingen 22 × 19 × 40 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending