Grachtenpandjes 100×120 – Caspar van Houten

olieverf - 104 x 124 cm (incl. lijst)

v.a. 850,00

Wissen

100 x 120 cm (104 x 124 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u een dag van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.

Grachtenpandjes100x120 is een nieuw olieverf schilderij van kunstschilder Caspar van Houten.
Op dit vrolijke kunstwerk zien we een rij kleurige panden naast elkaar. Ze hebben stuk voor stuk bijzondere oude topgevels, we zien onder andere historische klok-, trap- en tuitgevels. Ook heel leuk zijn de hoge stoepen met hekwerkje en bordes, een typisch Hollands fenomeen.
Dit stadsgezicht is een gezellig en kleurrijk kunstwerk in de typische stijl van Van Houten. De onderwerpen zijn met fantasie vormgegeven, en toch blijven ze duidelijk herkenbaar, zo leuk!
Dit heerlijke Hollandse tafereel is een schilderij dat niet gauw verveelt en waar je niet snel op uitgekeken raakt. Het heeft veel structuur en reliëf en is absoluut een eyecatcher in ieder interieur.

Het schilderij ´Grachtenpandjes 100×120´ is uitgevoerd in olieverf op linnen. Het doek is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevige metalen  ophangdraad zodat het gelijk opgehangen kan worden.

Extra informatie

Afmetingen 104 × 124 cm
Kunstenaar

Houten, Caspar van

Materiaal

linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks