Red Cat – Katja Zwezerijnen

83 x 83 cm (incl. lijst)

495,00

Op voorraad


80 x 80 cm (83 x 83 cm incl. lijst)
unica in acryl

Katja Zwezerijnen is de schepper van dit leuke poezenbeest genaamd “Red Cat”. Eigenlijk dekt de naam “Red Cat” de lading niet helemaal, want met zijn zwarte kop, gekleurde oren en kleurig lijf is hij veel meer dan alleen maar een rode kat. Met zijn mooie lange gekrulde staart balancerend in de lucht is deze kat volledig in de ban van de bloem die met zijn rode bloembladen uitdagend op de voorgrond mooi staat te wezen.

Katja heeft met dit kunstwerk een intiem portret vervaardigd van onze gehypnotiseerde “Red Cat”. Zij verstaat de kunst om met slechts enkele verfstreken een treffend tafereel vorm te geven, en katten zijn voor haar een oneindige inspiratiebron.

Het schilderij ´Red Cat´ is uitgevoerd in acryl op canvas en is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 83 × 83 cm
Kunstenaar

Zwezerijnen, Katja

Materiaal

acrylverf, canvas, hout

Gelimiteerde oplage

1 stuks