Stad 80×80 – Caspar van Houten

olieverf - 84 x 84 cm (incl. lijst)

v.a. 600,00

Wissen

80 x 80 cm (84x 84 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u een dag van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.

Stad 80×80 is een vrolijk stadsgezicht van Caspar van Houten. Links en rechts zien we hoge oude panden met allerlei soorten historische gevels die op een fantasievolle wijze  vormgegeven zijn. Bijna in het midden staat fier rechtop een toren die best wel wat weg heeft van de Martinitoren. Caspar van Houten heeft een sfeervol stads tafereel gecreëerd met een rustige uitstraling door de aardetinten, de groene bomen en het ruime plein op de voorgrond.
Het originele schilderij is verder nog versierd met wat verfslierten hier en daar. Stad 80×80 is een heerlijk schilderij waar je alle dagen blij van wordt.

Het kunstwerk ´Stad 80×80´ is uitgevoerd in olieverf op linnen. De kleurige werken van Caspar van Houten hebben veel structuur en reliëf, en zijn een eyecatcher in ieder interieur.  Het schilderij is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevige metalen  ophangdraad zodat het gelijk aan de muur kan.

Extra informatie

Afmetingen 84 × 84 cm
Kunstenaar

Houten, Caspar van

Materiaal

linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks