Metalen wanddecoratie Lotusblad

42 x 44 cm

59,50


42 x 44 cm – metaal, rustieke uitvoering

Deze, bijna vierkante, metalen wanddecoratie toont een opengewerkt lotusblad van metaal. De nerven van het blad zijn minutieus nagebootst en zien er bijna levensecht uit. Het blad is zilverkleurig en heeft een rustieke uitstraling gekregen doordat delen van het blad licht of donker roestkleurig zijn gemaakt. Ook donkere verfstrepen kunnen voorkomen. Het is handwerk, ieder exemplaar is verschillend en altijd een verrassing.
Het blad wordt omsloten door een zwartbruin metalen frame. Op dit frame kunnen ook zilverkleurige strepen voorkomen.

Door de open structuur blijft de wand zichtbaar en kan er – afhankelijk van de kleur van de wand en waar de lichtbron zich bevindt – een tweede lotusblad als schaduw op de wand verschijnen.

De omlijsting bestaat uit zwartbruine buizen van 1 x 1 cm en aan de achterkant van het frame zit een metalen ophanging. Het object kan ook prima opgehangen worden voor een raam of in een open doorkijk, omdat het er zowel aan de voor- als achterzijde goed uitziet. Buiten ophangen kan ook; het zal dan verder gaan roesten waardoor de rustieke uitstraling versterkt gaat worden.

Categorie: Tag:

Kenmerken

Afmetingen 42 × 44 cm
Materiaal

metaal

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland

 

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op voor het actuele verzendtarief

 

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.