Peuckert, Marta

Marta Peuckert

De Slowaakse kunstenares Marta Peuckert onderscheidt zich door een moderne en unieke stijl, waarin de natuurlijke uitstraling van haar onderwerpen centraal staat. Ze heeft in haar leven altijd al veel aandacht gehad voor haar omgeving, en heeft een natuurlijke opmerkzaamheid voor de puurheid en schoonheid van de dingen om haar heen. Met haar kunst is ze in staat de pure essentie naar voren te laten komen en laat zelfs een eenvoudige bloem groots schitteren op het doek.

Qua schilderstechnieken beheerst Marta Peuckert het gehele spectrum, van aquarel tot acryl, van pastel tot olieverf en past de technieken wisselend toe in haar kunstwerken. Soms ook laat ze een werk ontstaan vanuit een combinatie van meerdere technieken tegelijk.

Marta is in Bratislava in Slowakije opgegroeid en bezit een bovenmatige intelligentie, Ze heeft zich na het volgen van haar kunstopleidingen in het Duitse Keulen gevestigd en werd daar opgemerkt door het kunstminnend publiek. Haar werk is geliefd en ze wordt met regelmaat uitgenodigd voor het houden van exposities.


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.