Big City – Henry Brand

olieverf - 104 x 104 cm (incl. lijst)

795,00

Op voorraad


100 x 100 cm (104 x 104 cm incl. lijst)
unica in olieverf

Big City – Henry Brand
Henry Brand is een Nederlandse kunstschilder die gespecialiseerd is in stadsgezichten, hij schildert zowel moderne stedelijke bouwwerken alsook lieflijke stadsgezichten.
Big City is duidelijk een voorbeeld van de categorie stedelijke bebouwing, torenhoge strakke bouwsels en meterslange etalages kom je alleen in grote steden tegen. Brand verstaat de kunst om van dit soort ogenschijnlijk onaantrekkelijke gebouwen een schilderij te maken dat onze blik vasthoudt. Gecombineerd met de de auto’s en de weerspiegelingen in het natte plaveisel is het Big City schilderij een pakkend schilderij geworden. Een prachtig stadsbeeld!

Het schilderij ´Big City´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen.
Een certificaat van origine met informatie over Henry Brand wordt meegeleverd.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 104 × 104 cm
Kunstenaar

Brand, Henry

Materiaal

canvas, hout, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks