VERKOCHT

Blue Cat – Katja Zwezerijnen

83 x 83 cm (incl. lijst)

495,00

Verkocht


80 x 80 cm (83 x 83 cm incl. lijst)
unica in acryl

Katja Zwezerijnen is een kunstenares met een zwak voor poezen die ook steeds weer in haar werk opduiken. Ze portretteert deze eigenwijze dieren op haar eigen manier waardoor er heel bijzondere kunstwerken ontstaan.
Deze “Blue Cat”is daar een treffend voorbeeld van. Heerlijk opgerold, met de oren gespitst en de staart in een sierlijke boog boven het lijf gedrapeerd zit onze “Blue Cat” heel rustig heel mooi te wezen. Vlak voor zijn neus bevinden zich twee blauwe bloemen met rode hartjes waar zijn volle aandacht naar uitgaat. Een mooi ingetogen portret van een meditatieve kat.

Het schilderij ´Blue Cat´ is uitgevoerd in acryl op canvas en is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je kunstwerk extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met het Atelier Vorm & Leegte kunnen we dit werk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Bekijk eens de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

 

Kenmerken

Afmetingen 83 × 83 cm
Kunstenaar

Zwezerijnen, Katja

Materiaal

acrylverf, canvas, hout

Gelimiteerde oplage

1 stuks