Coffee & Cream koe – Marco Wagner

45,00

Op voorraad

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

De Coffee & Cream koe is een kunstzinnige knipoog naar elke koffieliefhebber!

Kunstenaar: Marco Wagner
Kunstproject: Art in the City
Formaat: 16 x 5 x 12 cm


Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorie:

Beschrijving

Kunstenaar Marco Wagner heeft deze Coffee & Cream koe ontworpen voor het Art in the City project. Het eerste model was ruim twee meter groot, maar dit koetje is gelukkig een stuk kleiner. Wagner liet zich bij het ontwerp inspireren door een bekende uitspraak van Jonathan Swift en zijn eigen voorliefde voor een lekker kopje koffie.

“The best Maxim I know in this life is, to drink your Coffee when you can, and when you cannot, to be easy without it. While you continue to be splenetic, count upon it I will always preach. Thus much I sympathize with you that I am not cheerful enough to write, for I believe Coffee once a week is necessary to that.”
Jonathan Swift (1667-1745)

De Coffee & Cream koe wordt geleverd in een stijlvolle zwarte Art in the City box.
Het koetje is 15 cm en handbeschilderd.

Over deze collectie

Oorspronkelijk gestart in Duitsland, is de dierenparade van Art in the City nu in vrijwel alle grote landen ter wereld terug te zien. Het project heeft maar één missie en dat is de wereld mooier, kleurrijker en vrolijker maken. In eerste instantie richtte het project zich op het ontwerpen van grote kunstobjecten om het straatbeeld in de steden te verlevendigen, maar al snel kwamen daar de hilarische iconische dierminiaturen bij, geïnspireerd op thema’s uit het leven van alledag.

Het begon allemaal met de koetjes. Een groepje kunstenaars legde zich toe op het ontwerpen en stylen van koeien als kunstobject en oogde daarmee veel succes. Het project is de voorloper geweest van de latere Cow Parade. Na de koeien kwamen er ook nog andere dierfiguren bij, als olifantjes en varkentjes.

„Be extraordinary“ – This is our goal!’
– Art in the City artists

De miniaturen zijn vervaardigd in gelimiteerde oplage uit hoogwaardig kunsthars, liefdevol gedetailleerd met de hand beschilderd en vervolgens hoogglans afgelakt. Geboren vanuit een grote artistieke vrijheid, geven de kunstenaars een unieke knipoog mee aan de dieren.

Art in the City, de parade die je vrolijk maakt!

Kenmerken

Gewicht 600 g
Afmetingen 16 × 5 × 12 cm
Kunstenaar

Wagner, Marco

Merk

Art in the City

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending