VERKOCHT

Elefunk – Olifant

69,95

Verkocht


Deze zilverkleurige olifant heet Elefunk en is een limited edition.

Kunstenaars: Blue & Joy
Parade: Singapore 2011

Elefunk is een zilverkleurige olifant beschilderd met sierlijk gekleurde lijnen in oriëntaalse sfeer. De combinatie van een technisch uiterlijk met warme kleuren maakt deze olifant bijzonder. Een sieraad voor uw interieur. . Deze olifant is een ontworpen door het kunstenaarsduo Blue & Joy en heeft op de The Elephant Parade van Singapore 2011 gestaan.

With our artwork, we wanted to melt together some oriental patterns with our mixed technique of stencil and dripping and make a colorful, happily twisted elephant.
– Blue & Joy

  • Limited edition, voorzien van certificaat
  • hoogte olifant: 15 cm
Categorieën: ,

Over deze collectie

The Elephant Parade is een wereldwijd kunstproject. Elke maand wordt er vanuit duizenden inzendingen een olifant van de maand geselecteerd, welke geëxposeerd wordt op een van de exposities (parades) in de grote wereldsteden. Deze olifant wordt vervolgens in gelimiteerde oplage verkocht via kunstwinkels, galeries en luxe hotels. Twintig procent van de opbrengst gaat hierbij naar de olifantstichting voor het behoud van de olifant en de hulp aan zieke dieren.

Alle olifanten (zelfs de allerkleinste) worden met de hand gedecoreerd in Chiang Mai, Thailand. Omdat het handwerk is, kunnen dezelfde olifanten toch onderling van elkaar verschillen. Elke replica is uniek en slechts een beperkte periode beschikbaar. Het wordt geleverd met certificaat van echtheid, waarop de olifantnaam, de kunstenaar, de parade en het oplagenummer.

Stips is officieel dealer van de Elephant Parade.
De olifanten worden geleverd met certificaat van echtheid voorzien van:

  • naam olifant
  • artiest van de olifant
  • de parade waar de olifant tentoongesteld is geweest
  • en het oplagenummer.

Kenmerken

Kunstenaar

Blue & Joy

Kleur

Grijs, Zilver

Merk

The Elephant Parade

Materiaal

handbeschilderd, kunsthars

Levertijd & Verzending